+45 44 24 22 84

Nyheder

Er byggepladsen klar til vinteren?

 

Altiflex er med til at fremme et godt arbejdsmiljø på byggepladsen i vinterhalvåret, hvor byggeriet og medarbejdere skal beskyttes mod frost og kulde.

I vinter halvåret er der stor risiko for, at vejret kan påvirke byggearbejdet - og det er lovpligtigt at sikre sig imod gener fra vand, regn, hagl og sne samt kulde.

Uforstyrret vinterbyggeri
Når vinterkulden først gør sin entré på byggepladsen, handler det enten om at være forberedt eller handle hurtigt.

Længere hærdetider, dårligere vedhæftning og ødelagte byggematerialer er blandt kuldens konsekvenser, og de kan have omfattende betydning for både økonomien og medarbejdernes velbefindende. Men forholder man sig proaktiv og tager sine forholdsregler, kan frostskader og dårligt arbejdsmiljø undgås.

Hos Altiflex tilbyder vi en løsning på vinterhalvårets udfordringer, da vores modulsystem kan bruges til at pakke byggeriet godt ind og lukke facadeåbninger. Dette bevarer en god temperatur på byggepladsen og beskytter byggeriet, uanset hvad vinteren kan byde på. Udover at være varmebesparende, er modulsystemet fra Altiflex også genanvendeligt, og kan flyttes rundt på byggepladsen i takt med skiftende behov.

 

Midlertidige døre i Ørestaden

Boligforeningen AAB er sammen med AG Gruppen i gang med et flot byggeri på Asger Jorns Allé i Ørestad Syd.
Altiflex har leveret 136 midlertidige døre til projektet - og der er yderligere ca. 100 døre på vej. Dørene giver masser af fordele på pladsen:
⇨ De er robuste og kan holde til at sidde på en byggeplads, hvor der arbejdes!
⇨ Der er ingen løbende vedligeholdelse
⇨ Man undgår affaldssortering, idet dørene kan genbruges igen og igen
De bæredygtige døre er i øvrigt i samme prisklasse, som de alternative løsninger der findes, så beslutningen om at bruge Altiflex dørene var nem!
Ørsted Have - midlertidige døre

 

  

Side 1 ud af 16